fbpx 230339637667710

Artikel 1 Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die Zoet aan de Werf levert.
Door een bestelling te plaatsten via internet of anderszins gaat U akkoord met de algemene voorwaarden van Zoet aan de Werf.

Artikel 2 Bestelling plaatsen
Dit kan door een bestelling te plaatsen via het contactformulier, de mail of telefonisch. De bestelling is definitief wanneer u een bevestiging per email van ons hebt ontvangen. De taartopdrachten kunnen worden afgehaald. Bij het afhalen is het vervoer van de taart op eigen risico. Zoet aan de Werf is niet verantwoordelijk voor leverings-, of communicatieproblemen veroorzaakt door verkeerd doorgegeven informatie.

Artikel 3 Bestelling annuleren (uitgezonderd bruidstaart, zie artikel 4)
Tot uiterlijk 7 werkdagen van te voren kan de taart kosteloos geannuleerd worden per mail of telefoon. Bij annulering van de taartenopdracht binnen een week worden de eventueel gemaakte kosten in rekening gebracht. Zoet aan de Werf is een eenmansbedrijf. Bij ziekte, familieomstandigheden of andere zwaarwegende privé aangelegenheden waardoor een taartopdracht niet door kan gaan wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd. In overleg met de klant kijken we wat er eventueel geregeld kan worden. Bij vooruit betalen zal het bedrag terug gestort worden op het bankrekeningnummer van de klant. Dit kan echter nooit meer zijn als het bedrag voor de taartopdracht overeengekomen.

Artikel 4 Bruidstaart
Hoewel onze voorkeur nadrukkelijk uitgaat naar het gebruik van handgemaakte suikerbloemen is het, wanneer u dit wenst, mogelijk om verse bloemen op uw taart te verwerken.Wij wijzen u echter op de risico’s. Verse bloemen zijn bespoten en kunnen beestjes bevatten.
Verse bloemen dient u zelf aan te (laten) leveren. Wij zullen de bloemen met de uiterste voorzichtigheid en zo veilig mogelijk op de taart verwerken. Wij maken hierbij gebruik van floral-tape, flower-picks en safety seal. Zoet aan de Werf is echter niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door het gebruik van verse bloemen op een taart.

Artikel 4.1 Betaling
De aanbetaling van de bruidstaart dient binnen 10 dagen na het akkoord gaan met de offerte betaald te worden. Na ontvangst van de aanbetaling is de datum voor jullie gereserveerd. Het totale bedrag van de bruidstaart dient uiterlijk 1 maand van tevoren betaald te zijn.

Artikel 4.2 Annulering
Bij annulering van een bruidstaart na het goedkeuren van de offerte zullen er annuleringskosten in rekening worden gebracht. Tot drie maanden voor de trouwdatum is dit 25% van de totale kosten, tot twee maanden voor de bruiloft is dit 50% van de totale kosten, tot 1 maand voor de bruiloft is dit 75% van de totale kosten. In de laatste maand is er geen restitutie meer mogelijk.

Artikel 4.3 Aanpassingen
Als er aanpassingen rondom de bruidsopdracht gewenst zijn kan dit doorgegeven worden, mits dit in verhouding is met de offerte waarmee het bruidspaar in het begin akkoord is gegaan. Tot uiterlijk twee maanden voor de datum kunnen er dingen aangepast worden, hierna is het helaas niet meer mogelijk om veranderingen in de overeenkomst aan te brengen. Aanpassingen kunnen extra kosten met zich mee brengen en dit kan dus consequenties hebben voor de totale prijs.

Artikel 5 Workshops / Kinderfeestjes
Voor de workshops geldt een minimum aantal deelnemers van 5 personen. De workshops tot 12 personen worden gegeven in de workshopruimte van Zoet aan de Werf te Utrecht. Voor de kinderfeestjes geldt een minimale deelname van 8 personen en maximale deelname van 12 personen. 

Artikel 5.1 Betaling
Het totale bedrag van de workshop is uiterlijk twee weken voor de workshop overgemaakt op bankrekening nummer NL20 ABNA 0582 4061 45 tnv Zoet aan de Werf te Utrecht Als het bedrag gestort is, is de workshop definitief geboekt. Zoet aan de Werf behoud zich het recht voor om als er geen betaling heeft plaats gevonden de workshop te annuleren.

Artikel 5.2 Allergien
Wanneer er sprake is van een allergie dienen wij dit uiterlijk 3 weken voorafgaand aan de workshop/kinderfeestje van op de hoogte gesteld zijn. Eventuele meerkosten hiervoor kunnen de prijs voor de workshop veranderen.

Artikel 5.3 Annulering
Bij annulering van de workshop tot 4 weken voor de datum krijgt u 100% retour, tot 3 weken voor de datum krijgt u 75% retour, tot 2 weken voor de datum krijgt u 50% retour, tot 1 week voor de datum 25% retour. In de laatste week is er helaas geen restitutie meer mogelijk in verband met de gemaakte kosten.

Artikel 6 Prijzen
De prijzen op de site zijn inclusief BTW. De prijzen op de site kunnen afwijken van de prijzen in de offerte. Dit kan te maken hebben met verschillende vullingen, taartdecoraties, etc. De prijzen in de offerte zijn de juiste prijs.

Artikel 7 Klachten
Als u niet tevreden bent over een taart of ander product dient de klant dit direct of maximaal 24 uur na levering te melden bij Zoet aan de Werf. Zoet aan de Werf is niet verantwoordelijk voor het vervoer van de taart of de condities waarbij de taart bewaard wordt thuis of op locatie. Er dient een stukje taart bewaard te blijven om zo de klacht te kunnen aantonen. Klachten die later dan 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Zijn er andere klachten omtrent kwaliteit, smaak, etc. meld dit dan zo snel mogelijk om eventueel tot een oplossing te kunnen komen.

Artikel 8 Privacy
Zoet aan de Werf gaat zorgvuldig met de privacy van de klant om. Zoet aan de Werf garandeert de klant dat persoonlijke informatie vertrouwelijk behandeld wordt. We gebruiken de gegevens van de klant om de bestelling zo zorgvuldig mogelijk af te handelen.

Artikel 9 Rechten
Al onze taarten zijn handwerk en daardoor is iedere taart uniek. Wij maken dan ook nooit tweemaal exact hetzelfde ontwerp. Een taart wordt ook niet exact nagemaakt van een foto van een andere taartdecorateur. Een foto kan uiteraard wel als richtlijn/inspiratie/verduidelijking dienen zodat wij het idee kunnen benaderen.
Op en Top Taart behoud zich het recht voor om tijdens het decoratie-process (kleine) wijzigingen aan het ontwerp te maken wanneer de taart in zijn geheel hierdoor beter tot zijn recht komt of wanneer het technisch anders niet uitvoerbaar blijkt te zijn.

Door een taart te bestellen bij Zoet aan de Werf gaat u automatisch akkoord met de bovenstaande algemene voorwaarden.

Artikel 10 Allergien
U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën, Zoet aan de Werf is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.

Artikel 12 Ophalen van de taart
Feesttaarten dienen, tenzij anders overeengekomen, afgehaald te worden. De afhaaldatum en tijd staan vermeld op de factuur/bevestiging. Wanneer de tijd voor u niet schikt kunt u hierover contact opnemen om in overleg een ander tijdstip te bepalen. Wanneer u niet binnen de afgesproken tijd aanwezig bent om uw bestelling op te halen, bestaat de kans dat wij niet aanwezig zijn. U kunt in dat geval telefonisch contact met ons op nemen op telefoonnummer 06-11014261 om een nieuwe afspraak te maken.

*Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.*