fbpx 230339637667710

Heeft u iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, babyshower, geboorte of jubileum? Bij Zoet aan de Werf vindt u de allerleukste cupcakes, donuts en schuimkusjes, Gemakkelijk, origineel en veelzijdig. Niets geen gedoe met snijden en verdelen; gewoon bestellen en klaar!

Voor prijzen klik hier

Sweet Table
Een Sweet table is een tafel vol met lekkernijen en helemaal gedecoreerd in uw thema. Op een Sweet Table staan meestal 5 hapjes per persoon. Maar meer of minder is uiteraard ook mogelijk. Dit kunnen we samen bepalen. De meeste Sweet Table’s die wij verzorgen staan op bruiloften. Maar voor een babyshower is dit uiteraard ook erg leuk! Denk aan mini donuts, cupcakes, schuimkusjes of koekjes met royal icing. Mogelijkheden te over!

Cupcakes
Je kunt bij ons cupcakes in diverse uitvoeringen bestellen. In hetzelfde thema als de verjaardagstaart met de decoratie van marsepein of met een overheerlijke toef van ambachtelijke banketbakkerscreme?
De cupcakes maken wij in de smaken vanille, chocolade of red velvet. En in het normale en mini formaat.

Schuimkusjes
Merinques, zoete knapperige schuimpjes met aan de onderkant een print in elk gewenst thema. Hoe origineel! Leuk om uit te delen op school of als extra bij de verjaardagstaart
.

Donuts
Wist je dat ook donuts in een thema besteld kan worden? En dat er ook verschillende smaken te verkrijgen zijn? Wij maken het normale en mini formaat. Vraag naar de mogelijkheden via simone@zoetaandewerf.nl of bel ons op 06-11014261.