230339637667710

Verjaardagstaart voor uw zoon of dochter bestellen?

Kindertaarten in elk gewenst thema!

De cadeautjes zijn het leukst voor een kind, maar de taart komt zeker op de tweede plaats. U kunt een taart laten maken compleet afgestemd op de wensen van uw kind. Zo maken wij voor de kleinsten onder ons bijvoorbeeld vaak een Nijntje, Kikker en zijn Vriendjes of een Woezel en Pip taart.

Voor de kleintjes maken wij ook vaak een kleine versie van de grote taart. Hoe leuk! Dan hebben ze helemaal hun eigen taartje wat ze met veel geklieder op mogen smullen. En dat gaat hele mooie foto’s opleveren! 

 

Taarten voor jongens

Wat dacht u bijvoorbeeld van Spiderman, Cars, Piraten of Lego Ninjago? Of volg de nieuwste trend met een taart van Beyblade of Pokemon! De hoeveelheid personen maakt niet uit (alhoewel het minimum 10 is), maar de zogenaamde stapeltaarten kunnen wel 4 of 5 lagen hoog worden en daarmee zelfs meer dan 100 gasten van taart voorzien!

Taarten voor meisjes
Voor de meiden onder ons hebben wij ook genoeg keus. Zo doen de prinsessentaarten het altijd goed maar ook My Little Pony of een Rainbow Unicorn. Wat een verrassing als je de taart opensnijdt en de taart is in regenboog kleuren. 
In principe is alles mogelijk. Laat ons gewoon weten wat u wilt en wij zijn er van overtuigd dat wij een mooie taart kunnen maken!

Voor extra inspiratie kijk op onze pinterestpagina en voor prijzen klik hier.

Bent u nog op zoek naar een origineel kinderfeestje? Wij kunnen dit voor u regelen! Een geheel verzorgd feestje in onze werfkelder!