fbpx 230339637667710

Een kleine selectie van de reacties van klanten sinds 2015;

Nikky:

Een Spider-Man taart besteld. Wat was hij mooi en lekker! Een groot succes op mijn zoontje verjaardag! De taart is helemaal opgegaan. Super bedankt! Een echte aanrader !!

John & Saskia: 

Een bruidstaart met marsepein was onze grootste wens! Simone dacht goed met ons mee en kwam met het idee van 1 taartje om aan te snijden aangevuld met vanille cupcakes. Origineel en praktisch!

Kim: 

Wij zijn 8 september 2017 getrouwd . Een bruidstaart hoort er natuurlijk bij maar wij zochten echt iets in een strandthema. Het contact met Simone was super. Ze wist precies wat wij bedoelden, kwam met leuke ideeën en nam initiatief. Daarnaast reageerde ze snel op mails. De communicatie was echt heel prettig. Echt een aanrader! En ook voor de prijs hoef je het niet te laten.

Jaimie:

De verjaardagstaart en de mini donuts voor het uitdelen op school waren een groot succes. Nooit geweten dat je donuts ook in het thema unicorn kon maken. Dat scheelde mij veel werk thuis in de keuken 🙂

Sandra:

Zonder een taart van Zoet aan de Werf zijn de verjaardagen van onze kinderen niet compleet. 

Odette:

Nog nooit zo’n lekkere chocolade taart gegeten. Mijn vader heeft gesmuld!

Chantal:

Wat een GEWELDIG kinderfeestje hebben wij gehad! En alle kids gingen met een prachtig taartje naar huis. Hoefde ik ook niet meer na te denken over een “zakje’ om mee te geven!