fbpx 230339637667710

Wij maken een mooie bruidstaart voor jullie bruiloft

Een originele creactie voor jullie trouwdag?

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Zo’n mooie dag willen jullie natuurlijk extra feestelijk maken met een prachtige bruidstaart die helemaal naar jullie wensen is samengesteld. Wij weten zeker dat we samen tot een prachtig ontwerp kunnen komen. En dat jullie een fantastische bruidstaart mogen aansnijden tijdens jullie bruiloft! Want laten we eerlijk zijn…na de bruidsjurk is de taart de tweede eyecatcher die dag….toch?? 🙂 

Natuurlijk verzorgen wij met veel plezier jullie vrijgezellenfeest! Willen jullie cupcakes versieren, een taart decoreren? Misschien wel in een leuk passend thema? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Stap 1: het eerste contact

We hebben graag ruime tijd voor jullie trouwdag contact met jullie om een proeverij in te plannen. De kosten van een bruidsproeverij zijn 40 euro en is voor max 4 personen. (Wanneer jullie de bruidstaart bij ons bestellen dan wordt dit bedrag voor 50% in mindering gebracht op de factuur.)

Stap 2: inspiratie opdoen

Voor de proeverij geven jullie 2 smaken taart en max. 3 smaken crème en 3 smaken jam door. Daarnaast kunnen jullie voor de proeverij alvast wat inspiratie opdoen op verschillende borden van onze Pinterestpagina.  Neem vooral foto’s van taarten mee die jullie mooi vinden. En denk alvast na of jullie alleen een bruidstaart willen of een uitgebreidere versie met cupcakes of misschien wel een sweet table?

Stap 3: de proeverij

Tijdens de proeverij in onze werfkelder aan de Oudegracht kunnen jullie de verschillende smaken met elkaar combineren en proeven. We nemen alles zorgvuldig met jullie door. Naast de smaken bespreken we ook het thema, de kleur en het design. En uiteraard willen we ook het aantal personen weten en waar de taart afgeleverd moet worden.

Stap 4: de offerte

Na de proeverij ontvangen jullie binnen een week de offerte. Na akkoord op de offerte vragen wij een aanbetaling van 50% en een maand voor jullie bruiloft betalen jullie de overige 50%. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Stap 5: de bezorging

De bruidstaart kan door ons gekoeld worden bezorgd, en wij zorgen ervoor dat deze ruim op tijd klaarstaat. Alle sweet tables worden persoonlijk op locatie opgebouwd.

Stap 6: retourneren borg

Na de bruiloft dient het gehuurde taartplateau en/of servies teruggebracht te worden en zal de borg teruggestort worden als alles netjes is afgeleverd. Uiteraard horen we graag hoe jullie prachtige dag is verlopen!