fbpx 230339637667710

Cupcakes, schuimlolly’s, cakepops

Heeft u iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, babyshower, geboorte of jubileum? Bij Zoet aan de Werf vindt u de allerleukste cupcakes, schuimlolly’s en cake pops. Gemakkelijk, origineel en veelzijdig. Niets geen gedoe met snijden en verdelen; gewoon bestellen en klaar!
Voor prijzen klik hier.

Cupcakes
Je kunt ze bij ons in diverse uitvoeringen bestellen. In hetzelfde thema als de verjaardagstaart met de decoratie van marsepein of met een overheerlijke toef van ambachtelijke banketbakkerscreme?
Zakelijk kunnen wij de cupcakes voorzien van een heerlijke toef met bovenop een eetbare print met het logo/slogan. De cupcakes maken wij in de smaken vanille, chocolade of red velvet. En in het normale en mini formaat. 

Schuimlolly’s

Merinques, zoete knapperige schuimpjes in vrolijke felle kleurtjes. Je kan losse schuimpjes bestellen maar we kunnen er ook lolly’s van maken, hoe origineel! Leuk om uit te delen op school of als extra bij de verjaardagstaart.

Cake pops
Je kunt bij ons ook cake pops in diverse smaken bestellen. Ook leuk om samen met een verjaardagstaart te bestellen. Dan zorgen wij ervoor dat de cake pops goed met de taart matchen!

Voor inspiratie verwijs ik je graag door naar onze facebook of Instagram-pagina!

Vraag naar de mogelijkheden via simone@zoetaandewerf.nl of bel ons op 06-11014261