fbpx 230339637667710www.zoetaandewerf.nl/kinderfeestje

KINDERFEESTJE! 

Wij hebben al een aantal jaar ervaring met het geven van workshops voor kinderfeestjes. De middag wordt door ons geheel verzorgd. De kinderfeestjes zijn mogelijk van maandag t/m vrijdag.

Onder het genot van een drankje en iets lekkers zingen we voor de Jarige Job of jarige Jet en kunnen de cadeautjes uitgepakt worden. En daarna…gaan we gezellig met z’n allen aan de slag om iets moois te maken!

vOnze sfeervolle werfkelder wordt feestelijk aangekleed en er is onbeperkt limonade, koekjes, zoute popcorn & chips. Wij verzorgen een besloten feestje vanaf 8 tot max 14 kids. Uiteraard kunnen we het kinderfeestje ook in een thema doen!

Denk aan Unicorn of Super Helden? Wil je nog wat foto’s bekijken van onze kinderfeestjes kijk dan even op onze Instagram-pagina!

NIEUW! Zoet aan de Werf en Claudia van Kuijk Fotografie zijn een unieke samenwerking aangegaan. Wil jij prachtige foto’s van het kinderfeestje? Kijk dan even op de site van Claudia via deze link voor meer info

Workshop Cupcakes versieren, €20,00 p.p. (> 7 jaar)

Wat is er nou leuker dan zelf iets lekkers te maken? In deze workshop krijgt ieder kind 6 cupcakes om te versieren. Eerst wordt uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en dan kunnen ze zelfstandig met marsepein aan de slag om er iets moois van te maken. 

De cupcakes gaan in een doosje mee naar huis.

Duur van de workshop 1,5 – 2 uur.

Workshop Taart versieren, €30,00 p.p. (> 9 jaar)
Ieder kind krijgt een boltaartje van 15 cm. Samen gaan we het taartje vullen, afsmeren, bekleden en decoreren! Wij laten zorgvuldig zien hoe zij hun taartje moeten afsmeren met botercreme. De marsepein, waarmee zij het taartje gaan bekleden wordt, kleuren en rollen zij zelf uit. Dan gaan ze aan de slag om het taartje te versieren met behulp van uitstekers en andere decoratiegereedschappen die klaarliggen. Op basis van de wens van elke kind en de creativiteit gaan wij samen met hen de taart versieren.

De taart krijgen zij mee in een echte gebaksdoos.
Duur van de workshop 2,5 uur.

  JA, IK WIL GRAAG EEN KINDERFEESTJE BIJ JULLIE BOEKEN:


  Feestje *

  Datum *

  Aantal personen incl de jarige: *

  Eventueel thema (bvb unicorn, make-up)

  Naam *

  Mailadres *

  Telefoonnummer *

  Overige opmerkingen of vragen:

  Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met het verwerken van mijn persoonsgegevens conform de Privacy verklaring

  captcha
  Voer aub de code hieronder in en druk op “Verzenden”