fbpx 230339637667710www.zoetaandewerf.nl/kinderfeestje

KINDERFEESTJE! 

VANAF 1 JUNI WEER MOGELIJK

Wij hebben al een aantal jaar ervaring met het geven van workshops voor kinderfeestjes. De ochtend of middag wordt door ons geheel verzorgd.

Onder het genot van een drankje en iets lekkers zingen we voor de Jarige Job of jarige Jet en kunnen de cadeautjes uitgepakt worden. En daarna…gaan we gezellig met z’n allen aan de slag om iets moois te maken!

Onze sfeervolle werfkelder wordt feestelijk aangekleed en er is onbeperkt limonade, koekjes, zoute popcorn & chips. Wij verzorgen een besloten feestje vanaf 8 tot max 14 kids. Uiteraard kunnen we het kinderfeestje ook in een thema doen!

Denk aan Unicorn of Super Helden? Wil je nog wat foto’s bekijken van onze kinderfeestjes kijk dan even op onze Instagram-pagina!

 

Workshop Cupcakes versieren, €20,00 p.p. (> 7 jaar)

Wat is er nou leuker dan zelf iets lekkers te maken? In deze workshop krijgt ieder kind 6 cupcakes om te versieren. Eerst wordt uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en dan kunnen ze zelfstandig met marsepein aan de slag om er iets moois van te maken. 

De cupcakes gaan in een doosje mee naar huis.

Duur van de workshop 1,5 – 2 uur.

Workshop DripCake, €30,00 p.p. (> 9 jaar)
Ieder kind krijgt een taartje van 15 cm doorsnede. Samen gaan we het taartje vullen & afsmeren. Als de taart staat te koelen hebben we een korte pauze om daarna de drip aan te brengen op de taart. Dan begint het decoreren van de taart; snoep, chocolade, sprinkels of discodip: niets is te gek.
De taart krijgen zij mee in een echte gebaksdoos.
Duur van de workshop 2 uur.

Workshop Taart versieren, €30,00 p.p. (> 9 jaar)
Ieder kind krijgt een boltaartje van 15 cm. Samen gaan we het taartje vullen, afsmeren, bekleden en decoreren! Wij laten zorgvuldig zien hoe zij hun taartje moeten afsmeren met botercreme zodat de marsepein goed op het taartje blijft plakken. En de marsepein waarmee zij het taartje gaan bekleden wordt door hen zelf gekleurd en uitgerold. Dan gaan ze aan de slag om het taartje te versieren met behulp van uitstekers en andere decoratiegereedschappen die klaarliggen. Op basis van de wens van elke kind en de creativiteit gaan wij samen met hen de taart versieren.

De taart krijgen zij mee in een echte gebaksdoos.
Duur van de workshop 2,5 uur.

Tijdens een kinderfeestje hebben wij altijd genoeg lekkers op tafel staan. Maar je kunt natuurlijk altijd als extra een verjaardagstaart bestellen!

 

JA, IK WIL GRAAG EEN KINDERFEESTJE BIJ JULLIE BOEKEN:


Feestje *

Datum *

Aantal personen incl de jarige: *

Eventueel thema (bvb unicorn, make-up)

Naam *

Mailadres *

Telefoonnummer *

Overige opmerkingen of vragen:

Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met het verwerken van mijn persoonsgegevens conform de Privacy verklaring

captcha
Voer aub de code hieronder in en druk op “Verzenden”