fbpx 230339637667710

Verjaardagstaart bestellen in Utrecht

Kindertaarten in elk gewenst thema!

De cadeautjes zijn het leukst voor een kind, maar de taart komt zeker op de tweede plaats. Wij hebben al ruim 4 jaar ervaring in het maken van gepersonaliseerde verjaardagstaarten. Bijna elk thema is al een keer voorbij gekomen en we hebben al heel wat 3D figuurtjes geboetseerd!Je kunt een taart laten maken compleet afgestemd op de wensen van jouw kind. Zo maken wij voor de kleinsten onder ons bijvoorbeeld vaak een Nijntje, Kikker en zijn Vriendjes of een Woezel en Pip taart. verjaardagstaart bestellen in Utrecht

Taarten voor jongens
Wat dacht je bijvoorbeeld van Spiderman, Cars, Piraten of Lego Ninjago? Of volg de nieuwste trend met een taart van Fortnite of een Dino taart! De hoeveelheid personen maakt niet uit (alhoewel het minimum 10 is), maar de zogenaamde stapeltaarten kunnen wel 4 of 5 lagen hoog worden en daarmee zelfs meer dan 100 gasten van taart voorzien!

Taarten voor meisjes
Voor de meiden onder ons hebben wij ook genoeg keus. Zo doen de prinsessentaarten het altijd goed maar ook My Little Pony of een Rainbow Unicorn. Wat een verrassing als je de taart opensnijdt en de taart is in regenboog kleuren. In principe is alles mogelijk. Laat ons gewoon weten wat je wilt en wij zijn er van overtuigd dat wij een mooie taart kunnen maken!

Wellicht ook een idee om de verjaardagstaart aan te vullen met bijpassende (mini) cupcakes of cakepops?  En dan is het ook nog mogelijk om de schooltraktatie door ons te maken.

Voor meer foto’s van onze taarten kijk op onze pinterestpagina of op instagram en voor prijzen klik hier.

Ben je nog op zoek naar een origineel kinderfeestje? Wij kunnen dit voor je regelen! Een geheel verzorgd feestje in onze super gezellige werfkelder!

Wil je een verjaardagstaart bestellen in Utrecht neem dan contact met ons op!