fbpx 230339637667710

taarten, workshops kinderfeestjes!

In 2015 ben ik samen met man en onze 2 jongens (nu 6 en 8 jaar) naar Curacao verhuisd.
En vrijwel direct na onze aankomst op het eiland ben ik mijn bedrijf opgestart in het maken van verjaardagstaarten, bruidstaarten en cupcakes. taarten workshops kinderfeestjes

De typisch Hollandse frisse smaak en de marsepein vielen enorm in de smaak. Niet alleen bij de Nederlanders maar ook bij de Antillianen! 

Het bedrijf groeide snel! En naast vele vaste klanten werden wij 1 van de vaste leveranciers van verjaardagstaarten voor grote resorts. Zoals Papagayo Beach Resort en Boca Gentil. 

Naast het maken van de verjaardagstaarten heb ik met regelmaat met mijn fantastische assistente Nina workshops & kinderfeestjes gegeven. Workshops voor volwassenen zoals “De Dripcake” en “De Sinterklaas-taart“. Maar ook de “Ouder-Kind Cupcakes versieren” op zondagochtend waren een enorme hit! 

Na 3 jaar is het bedrijf op Curacao succesvol verkocht. En ben ik vanaf zomer 2018 in Utrecht op de Oudegracht met Zoet aan de Werf begonnen. En ook nu weer kun je bij ons terecht voor verjaardagstaarten, cupcakes, workshops & kinderfeestjes!

Curacao is een prachtig eiland maar ik ben nu ook helemaal verliefd op Utrecht geworden!

Onze kinderfeestjes staan ook vermeld op Kidsproof!

Neem anders even een kijkje op onze facebook en/of Instagram-pagina om te kijken wat we allemaal voor taarten al gemaakt hebben!