fbpx 230339637667710

Taarten, workshops kinderfeestjes! 

Ik ben Simone en ik ben de oprichtster, bakster, ontwerpster, kunstenares en tovenares van Zoet aan de Werf. Welkom!
Ik ben een echte jongensmoeder van 2 geweldige kanjers van 7 en 9 jaar. 
Samen met mijn man en onze 2 kids woon ik sinds 2 jaar in Utrecht en ben helemaal verliefd geworden op deze geweldige stad.

En ook zo cool dat mijn werkruimte een super gave hippe werfkelder is!
Voordat wij in Utrecht kwamen wonen hebben wij 3 jaar op het prachtige (en warme) Curacao ??gewoond, waar ik vanaf het begin Zoet Curacao heb opgericht. Dus eigenlijk is het allemaal ruim 5 jaar geleden begonnen. 

Van het produceren van TV programma’s, concerten & evenementen naar een super creatief beroep! Een totale switch waar ik nog steeds heel erg blij mee ben.
Je kunt mij niet gelukkiger maken dan met het bedenken, bakken en maken van HEERLIJKE over-the-top eetbare kunstwerken! ??

Ik kijk er naar uit om nog veel meer geweldige THEMA taarten voor jullie te mogen maken. En natuurlijk nog héél veel ouder-kind workshops te geven…oh en kinderfeestjes én workshops voor volwassenen…én vrijgezellenfeestjes én…én…?

Onze kinderfeestjes en workshops staan ook vermeld op Kidsproof

Neem anders even een kijkje op onze facebook en/of Instagram-pagina om te kijken wat we allemaal voor taarten al gemaakt hebben!