fbpx 230339637667710

Workshops & Kinderfeestjes! 

Ik ben Simone en ik ben de oprichtster, bakster, ontwerpster, kunstenares en tovenares van Zoet aan de Werf. Welkom!

Samen met mijn man en onze 2 jongens woon ik in Utrecht en ik ben helemaal verliefd op deze geweldige stad. En ook zo cool dat mijn werkruimte een super gave hippe werfkelder is!

Voordat wij in Utrecht kwamen wonen hebben wij 3 jaar op het prachtige (en warme) Curacao gewoond, waar ik vanaf het begin Zoet Curacao heb opgericht. Dus eigenlijk is het allemaal ruim 6 jaar geleden begonnen. Van het produceren van TV programma’s, concerten & evenementen naar een super creatief beroep! Een totale switch waar ik nog steeds heel erg blij mee ben. 

Vanaf 1 maart 2021 geef ik, na 6 jaar verjaardagstaarten te hebben gemaakt, alleen nog workshops en kinderfeestjes. Daarnaast ben ik ook nog werkzaam als wensvervuller bij Make-A-Wish en heb ik voor mezelf de perfecte combi gevonden! 

Wist je dat onze kinderfeestjes en workshops staan ook vermeld staan op Kidsproof

Deze foto’s zijn gemaakt door Claudia! (https://www.claudiavankuijkfotografie.nl