fbpx 230339637667710

Workshops & Kinderfeestjes! 

Ik ben Simone en ik ben de oprichtster, bakster, ontwerpster, kunstenares en tovenares van Zoet aan de Werf. Welkom!

Samen met mijn man en onze 2 jongens woon ik in Utrecht en ik ben helemaal verliefd op deze geweldige stad.

En ook zo cool dat mijn werkruimte een super gave hippe werfkelder is!
Voordat wij in Utrecht kwamen wonen hebben wij 3 jaar op het prachtige (en warme) Curacao gewoond, waar ik vanaf het begin Zoet Curacao heb opgericht. Dus eigenlijk is het allemaal ruim 6 jaar geleden begonnen. Van het produceren van TV programma’s, concerten & evenementen naar een super creatief beroep! Een totale switch waar ik nog steeds heel erg blij mee ben.Vanaf 1 maart 2021 geef ik, na 6 jaar verjaardagstaarten te hebben gemaakt, alleen nog workshops en kinderfeestjes. 

Ik kijk er naar uit om nog héél veel ouder-kind workshops te geven…oh en kinderfeestjes én workshops voor volwassenen…én vrijgezellenfeestjes én…én…? 

Wist je dat onze kinderfeestjes en workshops staan ook vermeld staan op Kidsproof! Ze hebben ook hele leuke blog geschreven over een ouder-kind workshop!

Volg anders even een onze facebook en/of Instagram-pagina om als 1 van de eerste op de hoogte te zijn van nieuw ingeplande workshops! 

Deze foto’s zijn gemaakt door Claudia! (https://www.claudiavankuijkfotografie.nl