fbpx 230339637667710www.zoetaandewerf.nl/verjaardagstaart-bestellen

Verjaardagstaart bestellen in Utrecht

WAT EEN FEEST! JE GAAT EEN VERJAARDAGSTAART BESTELLEN!

Wanneer je een verjaardagstaart wilt bestellen vraag ik je tijdig contact op te nemen. Dit kan via het aanvraagformulier, per email of telefonisch.

Bestellingen voor op maat gemaakte taarten dienen uiterlijk 7 werkdagen van te voren doorgegeven te worden. Wil je de taart al eerder hebben? Bel ons dan even…wie weet hebben we nog een gaatje vrij!

Na het invullen van het aanvraagformulier nemen wij zo spoedig mogelijk per email contact met je op om te laten weten of het allemaal gaat lukken en om de bestelling definitief te bevestigen! (Mocht het gebeuren dat je binnen 24 uur nog niks gehoord hebt check dan even voor de zekerheid je spam-map.)

Wil je geen thema taart maar heerlijke cupcakes of een ander soort taart dan kan je dit mailen naar simone@zoetaandewerf.nl

Wij zitten net buiten het drukke centrum van Utrecht en zijn per auto goed bereikbaar. Helaas bezorgen wij niet.

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor thema je graag zou willen bestellen? Of twijfel je nog? Kijk dan voor inspiratie op onze Instagram-pagina! En mocht jouw idee er niet tussen staan, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Je kunt ook altijd een voorbeeldfoto toevoegen aan ons contactformulier.

 *** IK BEN ALLEEN GEOPEND OP AFSPRAAK ***
Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met het verwerken van mijn persoonsgegevens conform de Privacy verklaring

captcha
Voer aub de code hieronder in en druk op “Verzenden”