fbpx 230339637667710

Verjaardagstaart!

Hoera het is feest er is een verjaardagstaart!

Vanaf nu kunt u uw verjaardagstaart en/of klein gebak midden in het centrum van Utrecht afhalen. Wij zitten net buiten het centrum en zijn daardoor per auto goed bereikbaar.

Zoet aan de Werf is gespecialiseerd in unieke verjaardagstaarten, zoete workshops en kinderfeestjes! Kijk rustig even rond op onze website en mocht je nog vragen hebben dan kan je ons altijd even bellen!

Ben jij op zoek naar een exclusieve verjaardagstaart twijfel dan niet langer en neem contact met ons op via het bestelformulier of per mail of telefonisch.  

Op basis van de specifieke wensen en behoeften van de klant wordt een unieke taart ontworpen, gebakken, gevuld en gedecoreerd. De kindertaarten zijn in elk gewenst thema mogelijk. Op instagram kan je al onze gemaakte taarten bewonderen. 

Uiteraard zijn er naast de kindertaarten nog veel meer soorten taart mogelijk. Denk aan een cijfertaart, een fototaart of een heerlijke dripcake over the top gedecoreerd met snoep en chocolade? De taarten kunnen aangevuld worden met zeer smakelijke cupcakes in de smaken vanille, chocolade of red velvet.

Wij maken ook verjaardagstaarten voor volwassenen, babyshower-, jubileum- en bruidstaarten

Wil je in Utrecht jouw verjaardagstaart bestellen vul dan online ons bestelformulier in.

 

 

Social Media

Volg ons op Facebook , Instagram of Pinterest en blijf op de hoogte van leuke acties en nieuwe workshops.