fbpx 230339637667710

Ouder-Kind workshops voor quality time samen!

Hoe fijn is het om even 1:1 met jouw (klein-)kind quality time te hebben? Samen cupcakes versieren of misschien wel een stapeltaart maken?! Even geen telefoon en afgeleid worden door de dagelijkse bezigheden thuis. Maar onder het genot van een goede kop koffie en iets lekkers voor de kids samen iets moois & lekkers maken! Houd goed onze agenda of Facebookpagina in de gaten waar wij met regelmaat nieuwe workshops vermelden! 

Ouder-Kind Cupcakes versieren, €25,- per koppel (>5 jaar)
Vind je het leuk om samen met jouw zoon, dochter of kleinkind cupcakes te versieren? Doe dan gezellig mee met deze workshop. Even echt quality time samen!
De vanille cupcakes zijn al voor jullie gebakken. Samen starten jullie met het kleuren van de marsepein. Om daarna met behulp van plungers, uitstekers en siliconen mallen aan de slag te gaan.

De workshop duurt 1,5 uur.

Wil je 2 kinderen meenemen?
Dat kan, hij/zij krijgt dan ook 6 cupcakes om te versieren.
De extra kosten hiervoor zijn €15.
De prachtige cupcakes nemen jullie mee naar huis om ze daar lekker op te kunnen smullen. Je kunt de cupcakes natuurlijk ook invriezen.

Ouder-Kind stapeltaart, €60,- per koppel (>6 jaar)
In deze workshop krijgt de ouder een 20 cm taart en zoon/dochter een 12 cm boltaart. (De taart is al door ons gebakken. )
We gaan deze taarten vullen met banketbakkerscreme en aardbeienjam. Daarna gaan jullie de marsepein zelf kleuren en worden de taarten bekleed.
Met deze 2 taarten gaan we een mooie stapel maken die jullie samen naar eigen wens gaan decoreren. Deze stapeltaart is voor 15-20 personen.
De taart is 3 dagen houdbaar in de koelkast en je kan de taart invriezen voor maximaal 3 maanden.
De prijs is inclusief alle benodigdheden. De duur van de workshop is 3 uur.

Agenda
Kijk even in onze agenda wanneer er weer leuke workshops ingepland staan. Op deze pagina kan je je ook meteen inschrijven!
Wil je even iets overleggen dan kan je bellen naar 06-11014261


Vergeet ook niet onze Facebookpagina of Instagram account te volgen om op de hoogte te blijven van nieuwe workshops!